Audioguide i Gamla Stan - Sevärdheter i Gamla Stan du inte bör missa

Audioguiden "Sevärdheter i Gamla Stan du inte bör missa" i Stockholm är för dig som vill se det som är viktigast, vackrast, mest betydelsefullt och som man helt enkelt inte skall missa vid ett besök i Gamla Stan.

Du går på på egen hand och i egen takt med din smartphone eller pad och uppleva de viktigaste sevärdheterna från det Kungliga slottet, Riksdagshuset till Riddarholmen och den fantastiska utsikten över centrala Stockholm.

Du betalar med Visa eller MasterCard kort, får en unik audioguide kod som du skriver in det gula fältet där det står "Audioguide kod" under denna text, sedan kan kan du logga in och starta din audioguide guidning.

Vill du ge bort en audioguidning som presentkort så kan du läsa mer om det längst ner på denna sida samt även ladda ner presentkortet som pdf fil.


Skriv in din audioguide kod i det gula fältet ovan och välj "Logga in" för att starta din audioguidning. Du har max 5 försök att skriva in rätt audioguide kod sedan blockeras du under 2 timmar. Detta är av säkerhetsskäl.

Bild på en audioguide

Beskrivning av audioguiden i Gamla Stan

Audioguide guidning "Sevärdheter i Gamla Stan du inte bör missa" är för dig som vill se det som är viktigast, vackrast, mest betydelsefullt och som man helt enkelt inte skall missa vid ett besök i Gamla Stan.

Vi berättar om det Kungliga slottet på 2 av de 10 platserna vi besöker, Riksdagshuset och alla dess maskaroner, Storkyrkan, Stortorget och andra intressanta byggnader på andra platser. Vi kommer även att ta dig med till den bästa utsiktsplatsen i Gamla Stan där du kan se stora delar av centrala Stockholm. Vi besöker även det kanske viktigast konstverket i hela Stockholm och berättar historien om det stora slaget som var orsaken till att det står där.

Vi kommer även avslöja några av Gamla Stan hemligheter som gör att du själv, även efter audioguidningen är avslutad, kan gå runt och se på byggnaderna i Gamla Stan med helt andra ögon. Kort sagt så kommer du att få besöka det som är mest värt att besöka och lite till.

 

 

Välkommen till audioguiden "Sevärdheter i Gamla Stan du inte vill missa".
GuideGamlaStanTest