Guidning i Gamla Stan - Sevärdheter

Guidningen "Sevärdheter" i Gamla Stan i Stockholm är för dig som vill se några av de mest framträdande byggnader, föremål och platser i Gamla Stan. Sådant som man bara inte skall ha missat som stockholmare eller besökare.

Detta är den perfekta guidningen för dig som vill känna Gamla Stan lite bättre eller har besökare från någonstans utanför staden. Här besöker vi t.ex. platsen där Axel von Fersen mördades och berättar hans historia, den är bättre och mer spännande än de flesta äventyrsfilmer. Vi granskar det Kungliga slottet lite närmare och berättar t.ex. om illusionen Yttre Borggården som Tessin skapade.

Detta är guidningen för dig som kanske redan har gjort en eller flera guidningar i Gamla Stan och nu vill veta lite mer om de främsta sevärdheterna.

Bild på sevärdheter i Gamla StanMårten Trotzigs gränd idag och infällt hur den såg ut år 1945. Foto idag: www.guidegamlastan.se samt år 1945 av okänd.

Beskrivning av guidning i Gamla Stan

Guidningen "Sevärdheter" i Gamla Stan i Stockholm är i främsta hand för dig som vill veta lite mer om Gamla Stan och dess främsta sevärdheter. Allt från det Kungliga slottet till den smalaste gatan (se bilden överst på denna sida) eller där Fredman i Fredmans epistlar av Bellman hade sin urmakarverkstad.

Guidningen "Sevärdheter" anpassar vi till dig och din grupp då det finns många sevärdheter att välja på. Vi berättar inte bara om själva sevärdheter utan ofta även om historien runt den. Det här är guidningen för den som vill veta mer och lära känna Gamla Stan bättre.

Välkommen till guidningen i Gamla Stan i Stockholm "Sevärdheter".
GuideGamlaStan



Test