Guidning i Gamla Stan - Skräddarsydd specialguidning

Guidningen "Skräddarsydd specialguidning" i Gamla Stan i Stockholm är för dig som vill har en guidning i Gamla Stan med ditt eget tema. Vi kan guida om det mesta men inte allt så skriv en intresseanmälan nedan så återkommer vi till dig.

Det kostar inte mer att få en skräddarsydd guidning än en "vanlig", det är vi ensamma om att erbjuda. Vi har tillsammans med www.stockholmgamlastan.se en gedigen kundskap om Gamla Stan, vi vågar nog påstå att det inte finns många som kan mer om denna del av Stockholm än vad vi kan. Prova oss gärna.

Bild på folk under en guidning

Beskrivning av den skräddarsydda specialguidningen

Den skräddarsydda specialguidningen kan nästan ha vilket tema som helst, bara det ryms inom Gamla Stans gränser.

Vi har tidigare gjort specialguidningar med teman som "Renhållning i Gamla Stan", "Marknader och högtider i Gamla Stan", "Julguidning", "Påskguidning", "Bränder i Gamla Stan", "Gatunamn och kvartersnamn i Gamla Stan", "Stadsmurarna i Gamla Stan", "Helgeandsholmen", "Pärlstickare i Gamla Stan", "Tryckerier och tryckare i Gamla Stan", "Skråväsendet på medeltiden", "Stadsvakt och Brandvakt" mm. Vi har dessutom gjort en väldigt annorlunda specialguidning där vi utgick helt från "Vädersolstavlan", kanske är det dags för en baserad på "Blodbadstavlan", vem vet?

Välkommen till en "skräddarsydd specialguidning".
GuideGamlaStanTest