Förskottsbetala GuideGamlaStan

Denna sida är för dig som bokat en guidning, stadsvandring, frågesport eller företagsspel och inte vill ha en faktura utan föredrar att förskottsbetala. OBS: Du kan inte betala en audioguidning här, det görs på resp. audioguidesida.

Bild på betalning

Betalning

Nedan kan du förskottsbetala din guidning, stadsvandring, frågesport eller företagsspel med kort eller direktbetalning via din bank. Du gör så här:

  1. Kontakta oss här för att få en betalningsreferens (det går ej att betala utan den).
  2. Skriv in betalningsreferensen nedan och välj sedan "Gå till betalning". Betalningsreferensen kontrolleras mot vår databas och fyller automatiskt i resterande uppgifter för dig. Kontrollera att dessa är rätt när betalfönstret öppnas efter att du valt betalningssätt.
  3. Välj det betalningssätt som passar dig bäst (visas först efter korrekt ifylld betalningsreferens).

Fungerar allt som det skall* så kommer du till en sida där du får en bekräftelse på att betalningen skall vara genomförd. Själva kvittot på betalningen får vid via Payson, Swish eller PayPal beroende på vilken du valde att genomföra din betalning med.

Vi kontaktar dig inom kort, normalt ca 1 arbetsdag, för att stämma av allt avseende din guidning, stadsvandring, frågesport eller företagsspel. Vi kan också, om du önskar, skicka ett kvitto på betalningen från oss med moms etc. specificerad.

*Avbryter du betalningen kommer du tillbaka till denna sida. Du kan sedan välja att genomföra betalningen med något annat betalsätt. Är det något som krånglar vid själva betalningen kommer du till en speciell sida som berättar det för dig, det får även vi ett meddelande om och kontaktar dig för att hjälpa till samt kontrollera manuellt vad som hände.

 

Ang betalningsreferens

Fyll i betalningsreferensen nedan och välj "Gå till betalning". Du kommer då att få se de tillgängliga betalsätten (f.n. Payson med VISA, EuroCard samt direktbetalningen via svenska banker).

 Test