Om oss och vår webbplats

Om Oss & vår webbplats

Välkommen till den delen av vår webbplats som handlar om oss och webbplatsens utformning mm.

Här hittar du information om oss på GuideGamlaStan, hur du kan kontakta oss, om vår webbplats och hur den kan användas.

GGS Logo

GuideGamlaStan ägs av UochM DesignStudio som också äger StockholmGamlaStan samt StockholmOldTown. Alla webbplatserna handlar om Gamla Stan i Stockholm och alla vi som arbetar där är specialiserade på just Gamla Stan, ett stort intresse för oss.

GuideGamlaStan koncentrerar sig på guidning, stadsvandring, frågesport, förstagsspel och audioguide i Gamla Stan för intresserade grupper och enskilda personer. Vi vill gärna symbolisera det med vår logo ovan som visar både en grupp men även en familj.

Vi utnyttjar den stora kunskapen som redaktionen på StockholmGamlaStan har om den här delen av Stockholm, allt från hur Stockholm en gång grundades till alla de enskilda husen, palatsen och det Kungliga Slottet. Vi tar den kunskapen och omvandlar den till spännande, roliga och underhållande guidningar mm för dig som besöker Gamla Stan. Kombinationen av den mycket stora kunskapen och det stora utbudet av guidningar mm är vi ensamma om att kunna erbjuda.

Visste du t.ex. att de äldsta förmålen från Gamla Stan är daterade till 1000-talet, ca 250 år före Birger Jarl skulle ha grundat staden? Väljer du guidningen "Grundläggningen av Stockholm" får du reda på hur och när Stockholm grundades på riktigt.

Vår webbplats är öppen för alla men det innebär inte att allt material som finns där får användas hur som helst, du hittar mer info om detta under "Användarvillkor". T.ex. så är merparten av alla fotografier och filmer gjorda av UochM och får inte användas hur som helst. Å andra sidan har vi försökt göra webbplatsen så användarvänlig som möjlig för alla besökare, inkl. dig med nedsatt syn, genom att använda stora kontraster, tydliga länkar (vid mouseover), inga texter i form av bilder o.s.v. Självfallet är den också anpassade för alla typer av läsare.

Har du synpunkter, förslag etc. så är du välkommen att kontakta oss via vår kontaktsida här.

Välkommen
GuideGamlaStanTest